Telefoonnummer Sport: 06-12603559
Telefoonnummer Zorg: 06-30032494
Doetinchemseweg 67, 7007 CB Doetinchem

Tang Soo Do Kampioenschap Enschede, zaterdag 9 februari

Tang Soo Do Kampioenschap Enschede, zaterdag 9 februari

Zaterdag 9 februari vindt het jaarlijkse karate kampioenschap Tang Soo do plaats in de Pathmoshal Enschede. Team Doetinchem van De Guzman Martial Art gaat ook deelnemen. Omdat er van De Guzman Martial Art meerdere teams zullen deelnemen, zal het team uit Doetinchem onder de naam Xtra-S sport en preventie meedoen. Het team doet mee aan de volgende onderdelen:

  1. Team loopvorm 
  2. Individuele loopvormen
  3. Wapens

Wij wensen het karate team heel veel succes en plezier! Geniet van deze dag en onthoudt, meedoen is belangrijker dan winnen!

Ben je toevallig in de buurt? Toeschouwers zijn van harte welkom. De deuren van de Pathmoshal zijn geopend vanaf 08.00. De dag start om 09.00 en naar verwachting zal het team uit Doetinchem in actie komen in de middag. De wedstrijd dag duurt tot ongeveer 17.00/ 17.30.

 

Team Xtra-S